Renovatie dakpannen

Renovatie dakpannen waar moet ik aan denken als we het hebben over een complete renovatie.

er zal een plan van aanpak worden opgesteld om de werkzaamheden zo goed mogelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. als eerst worden uw dakpannen nokpannen en gevel pannen worden geteld om te weten hoeveel material er nodig zou zijn voor de klus. vervolgens wordt er onderzocht of het nodig zal zijn om uw oude tengels en panlatten te verwijderen. In de meeste gevallen als u voor de zelfde dakpan kiest zal dit niet nodig zijn.

Maar wanneer u voor een compleet andere soort dakpan kiest zou de huidige maat van uw panlatten afwijken met uw bestaande dak pan, en zou er dus voor gekozen moeten worden om nieuwe tengels en panlatten te gebruiken.

Eenmaal een besluit genomen zou er samen met u een nieuwe dakpan soort worden uit gekozen mocht dit het geval zijn. Vervolgens zou er een offerte opmaat door ons worden uit gebracht bij een akkoord zullen we gezamenlijk met u de werkzaamheden in plannen. De werkzaamheden worden in de meeste gevallen door drie personen worden uitgevoerd. Een uperman die de meeste werkzaamheden van benden uit zal uit voeren zo kunt u denken aan het bedienen van een ladderlift om dakpannen panlatten en alle overige benodigdheden die nodig zullen zijn op het dak.

Deze persoon dient er ook voor te zorgen dat alles benden veilig en opruimt zal blijven.

En de werkplek beschermen tegen alle risico’s wat het werk met zich mee zal brengen zo kunt u denken aan stil staande geparkeerde autos en het tegen houden van wandelaars rond en om uw woning.

Veilheid staat immers boven aan de lijst.

Veiligheid

 

Veilig werken

Twee personen voeren meestal de werkzaamheden boven op het dak uit voor het verwijderen van tengels panlatten en all uw dakpannen. Vervolgens zullen ze nieuwe tengels en panlatten weer aanbrengen deze op de juiste maat en afstand gaan plaatsen zodat er vervolgens probleem loos er nieuwe dakpannen kunnen worden geplaats.

Voor meer informatie of overige vragen neemt u gerust contact op met dak reparatie Enschede.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer


  Ricky B
  Ricky B
  2022-02-11
  Gebeld en 2 dagen later gerepareerd. Je kan zien dat het vakmensen zijn. Het werk wat ze hebben geleverd is top! Kan het zeker aanraden.
  Raymond Silderhuis
  Raymond Silderhuis
  2021-11-26
  Geen woorden maar daden, super gewoon!
  Sigrid Beunink
  Sigrid Beunink
  2021-10-13
  Prima werk geleverd en snelle service!
  Doménique Gerrits-Verbeek
  Doménique Gerrits-Verbeek
  2021-09-27
  Dakreparatie Enschede ingeschakeld voor het installeren van een ontluchter voor de keuken. De geplaatste ontluchter door een andere partij was niet goed uitgevoerd. Dakreparatie Enschede was snel in te schakelen. Prettig contact, snelle en betaalbare service. Aanrader!!

  Search this website
  Call Now Button