Renovatie dakpannen

Renovatie dakpannen waar moet ik aan denken als we het hebben over een complete renovatie.

er zal een plan van aanpak worden opgesteld om de werkzaamheden zo goed mogelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. als eerst worden uw dakpannen nokpannen en gevel pannen worden geteld om te weten hoeveel material er nodig zou zijn voor de klus. vervolgens wordt er onderzocht of het nodig zal zijn om uw oude tengels en panlatten te verwijderen. In de meeste gevallen als u voor de zelfde dakpan kiest zal dit niet nodig zijn.

Maar wanneer u voor een compleet andere soort dakpan kiest zou de huidige maat van uw panlatten afwijken met uw bestaande dak pan, en zou er dus voor gekozen moeten worden om nieuwe tengels en panlatten te gebruiken.

Eenmaal een besluit genomen zou er samen met u een nieuwe dakpan soort worden uit gekozen mocht dit het geval zijn. Vervolgens zou er een offerte opmaat door ons worden uit gebracht bij een akkoord zullen we gezamenlijk met u de werkzaamheden in plannen. De werkzaamheden worden in de meeste gevallen door drie personen worden uitgevoerd. Een uperman die de meeste werkzaamheden van benden uit zal uit voeren zo kunt u denken aan het bedienen van een ladderlift om dakpannen panlatten en alle overige benodigdheden die nodig zullen zijn op het dak.

Deze persoon dient er ook voor te zorgen dat alles benden veilig en opruimt zal blijven.

En de werkplek beschermen tegen alle risico’s wat het werk met zich mee zal brengen zo kunt u denken aan stil staande geparkeerde autos en het tegen houden van wandelaars rond en om uw woning.

Veilheid staat immers boven aan de lijst.

Veiligheid

 

Veilig werken

Twee personen voeren meestal de werkzaamheden boven op het dak uit voor het verwijderen van tengels panlatten en all uw dakpannen. Vervolgens zullen ze nieuwe tengels en panlatten weer aanbrengen deze op de juiste maat en afstand gaan plaatsen zodat er vervolgens probleem loos er nieuwe dakpannen kunnen worden geplaats.

Voor meer informatie of overige vragen neemt u gerust contact op met dak reparatie Enschede.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer


  Michelle Wessel
  Michelle Wessel
  2023-03-12
  Snelle service, vriendelijk personeel en direct het probleem opgelost. Heel fijn, bedankt!
  Hesam Amin
  Hesam Amin
  2023-03-11
  Vakkundig en eerlijk. Zeker aan te raden.
  Amina Khedo
  Amina Khedo
  2023-01-21
  Super goed en snel geholpen. Dit bedrijf is 100% een aanrader. Nogmaals ontzettend bedankt.
  Victor Ballast
  Victor Ballast
  2023-01-07
  Gewoon in 1 woord top komen optijd, je betaald zeker niet te verliezen vergelijking met andere bedrijven. Ik kan het zeker weer aan iemand aanbevelen. Bedankt groetjes victor Budgrt Rioolservice Enschede
  Rick Meijer
  Rick Meijer
  2023-01-05
  Gisteren gebeld, vandaag langsgekomen voor een kleine reparatie aan het dak. Eerlijke prijs tegenover vakmanschap.
  Ruben vogels
  Ruben vogels
  2022-12-31
  Hele fijne service. Op oudjaarsdag lekkage vanaf ons balkon. Na meerdere dakdekkers gebeld te hebben, contact met dakreparatie Enschede. Probleem is dezelfde dag nog opgelost. Professioneel geholpen door Daniel en de eigenaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel blij mee!
  rishino theone
  rishino theone
  2022-12-17
  Langs geweest maar nooit een offerte binnen gekregen. Verder werden wij genegeerd door dit bedrijf!
  L.S A
  L.S A
  2022-06-21
  Een van de dakpan was eruit gevallen. Dakreparatie Enschede kwam binnen 24 uur langs nadat ik ze had gebeld en ze hebben netjes alles hersteld. Vond zeer fijn dat ze zo snel hebben opgelost. Vooral omdat vandaag ook gaat regenen en ook dat ze in hun drukke schema toch tijd konden maken.

  Search this website

  Warning: Undefined array key "cresta_whatsapp_chat_click_button_open" in /home/vhosts/dakdekkersbedrijfenschede.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cresta-whatsapp-chat/cresta-whatsapp-chat.php on line 385
  Call Now Button