Diensten dak isolatie

dak isolatie

Dak laten isoleren
Dakisolatie: warmte én geld binnenshuis! Liefst een derde van de warmte in uw woning gaat verloren via uw dak. Dit is zeker het geval als u de ruimte onder het dak verwarmt, bijvoorbeeld bij een slaapkamer op zolder, of een plat dak van een aanbouw. Met dakisolatie houdt u de warmte in huis. Zo bespaart u veel geld. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9% op een spaarrekening, zo blijkt uit berekeningen van Milieu Centraal. Met deze ‘rente’ wilt u toch ook uw dak laten isoleren?

Alléén maar voordelen bij isolatie
Het isoleren van uw dak biedt heel wat voordelen! Zo bespaart u niet alleen op de energiefactuur, maar gaat u ook zorgen voor een betere leefomgeving. Er zullen minder temperatuurschommelingen aanwezig zijn in de woning en tijdens de warme zomermaanden zal het ook veel frisser aanvoelen in huis. Naast de positieve thermische eigenschappen heeft dakisolatie ook een grote akoestische meerwaarde. Vliegtuigen, lawaaierige buren en verkeer van omliggende straten kan u op deze manier drastisch verminderen. En het mooiste van alles is dat deze investering ook geld opbrengt! Een gemiddeld gezin verdient de kosten van dakisolatie terug in minder dan vijf jaar. Maakt u gebruik van premies of subsidies, dan kunt u deze termijn minstens halveren. Is uw investering terugverdiend, dan mag u de volgende jaren rekenen op een mooie besparing van driehonderd euro voor een gemiddelde woning. U kunt ook uw dak laten isoleren, vraag daarom vandaag nog een offerte aan bij Dakbedekking Enschede!

Vraag het uw dakdekker
Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren; door aan de binnenkant isolatie aan te brengen, aan de buitenkant of door de zoldervloer te isoleren. Om erachter te komen welke manier van dakisolatie voor u het meest geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met een van onze dakdekkers. Zij komen graag bij u in Enschede langs om uw dak te inspecteren. Wilt u meer weten over ons dakdekkersbedrijf? Of wilt u direct een van onze vakmannen inschakelen voor uw dak in Enschede? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie 

PLAN AND DETAILS

Bathroom maintenance
$4.00 – $21.00 per hour;
Attic maintenance
$3.09 – $15.00 per hour;
Garage maintenance
$2.15 – $5.41 per hour;
Kitchen maintenance
$2.18 – $4.11 per hour;
Outdoor home maintenance
$4.18 – $6.25 per hour.

Popular Question

Search this website
Call Now Button