Stormschade
Hoe goed gebouwd ook, het is een jammerlijk feit dat stormschade niet te vermijden valt. In Nederland wil het er qua wind bij tijd en wijle lelijk aan toe gaan. De oorzaak daargelaten is de schade die een storm kan veroorzaken vaak divers. Niet in de minste plaats is het dak zeer gevoelig voor beschadigen veroorzaakt door sterke wind in combinatie met bijvoorbeeld zware hagel of andere ellende.
Vanzelfsprekend is het belangrijk, als er sprake is van stormschade aan uw dak, dat dit zeer snel en vakkundig verholpen wordt. Om verdere schade aan uw woning, zoals door lekkage, te voorkomen verdient dit een stel vakkundige en ervaren handen waar u een beroep op kunt doen.
Een kapot dak, wat nu?
Om de meest voor de hand liggende redenen wilt u uw dak zo snel mogelijk gerepareerd zien. De meest voor de hand liggende vraag is dan, wie belt u? Bij Dakbedekking Enschede kunt u gebruik maken van een 24-uurs service in het geval van spoedlekkages.
Wij beschikken over jarenlange ervaring en alle relevante certificaten, dankzij een goede opleiding. Vakkundigheid wordt bij ons aangevuld met een duurzame manier van ondernemen. We maken gebruik van de allerlaatste technieken en materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.
Maak dus aanspraak op de goedkoopste dakdekker van Enschede, ook als er sprake is van spoedlekkage.
Los van stormschade kunt u bij ons een breed pakket aan diensten afnemen die de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op we staan voor u klaar.

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer

  Michelle Wessel
  Michelle Wessel
  2023-03-12
  Snelle service, vriendelijk personeel en direct het probleem opgelost. Heel fijn, bedankt!
  Hesam Amin
  Hesam Amin
  2023-03-11
  Vakkundig en eerlijk. Zeker aan te raden.
  Amina Khedo
  Amina Khedo
  2023-01-21
  Super goed en snel geholpen. Dit bedrijf is 100% een aanrader. Nogmaals ontzettend bedankt.
  Victor Ballast
  Victor Ballast
  2023-01-07
  Gewoon in 1 woord top komen optijd, je betaald zeker niet te verliezen vergelijking met andere bedrijven. Ik kan het zeker weer aan iemand aanbevelen. Bedankt groetjes victor Budgrt Rioolservice Enschede
  Rick Meijer
  Rick Meijer
  2023-01-05
  Gisteren gebeld, vandaag langsgekomen voor een kleine reparatie aan het dak. Eerlijke prijs tegenover vakmanschap.
  Ruben vogels
  Ruben vogels
  2022-12-31
  Hele fijne service. Op oudjaarsdag lekkage vanaf ons balkon. Na meerdere dakdekkers gebeld te hebben, contact met dakreparatie Enschede. Probleem is dezelfde dag nog opgelost. Professioneel geholpen door Daniel en de eigenaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel blij mee!
  rishino theone
  rishino theone
  2022-12-17
  Langs geweest maar nooit een offerte binnen gekregen. Verder werden wij genegeerd door dit bedrijf!
  L.S A
  L.S A
  2022-06-21
  Een van de dakpan was eruit gevallen. Dakreparatie Enschede kwam binnen 24 uur langs nadat ik ze had gebeld en ze hebben netjes alles hersteld. Vond zeer fijn dat ze zo snel hebben opgelost. Vooral omdat vandaag ook gaat regenen en ook dat ze in hun drukke schema toch tijd konden maken.
  Search this website

  Warning: Undefined array key "cresta_whatsapp_chat_click_button_open" in /home/vhosts/dakdekkersbedrijfenschede.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cresta-whatsapp-chat/cresta-whatsapp-chat.php on line 385
  Call Now Button