Stormschade
Hoe goed gebouwd ook, het is een jammerlijk feit dat stormschade niet te vermijden valt. In Nederland wil het er qua wind bij tijd en wijle lelijk aan toe gaan. De oorzaak daargelaten is de schade die een storm kan veroorzaken vaak divers. Niet in de minste plaats is het dak zeer gevoelig voor beschadigen veroorzaakt door sterke wind in combinatie met bijvoorbeeld zware hagel of andere ellende.
Vanzelfsprekend is het belangrijk, als er sprake is van stormschade aan uw dak, dat dit zeer snel en vakkundig verholpen wordt. Om verdere schade aan uw woning, zoals door lekkage, te voorkomen verdient dit een stel vakkundige en ervaren handen waar u een beroep op kunt doen.
Een kapot dak, wat nu?
Om de meest voor de hand liggende redenen wilt u uw dak zo snel mogelijk gerepareerd zien. De meest voor de hand liggende vraag is dan, wie belt u? Bij Dakbedekking Enschede kunt u gebruik maken van een 24-uurs service in het geval van spoedlekkages.
Wij beschikken over jarenlange ervaring en alle relevante certificaten, dankzij een goede opleiding. Vakkundigheid wordt bij ons aangevuld met een duurzame manier van ondernemen. We maken gebruik van de allerlaatste technieken en materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.
Maak dus aanspraak op de goedkoopste dakdekker van Enschede, ook als er sprake is van spoedlekkage.
Los van stormschade kunt u bij ons een breed pakket aan diensten afnemen die de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op we staan voor u klaar.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer

    Call Now Button
    Search this website