Waterschade


U heeft waterschade, wat moet u nu doen? Waterschade kunt u natuurlijk op veel manieren oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een lek waterbed, of een lekkage in uw leidingen. Maar ook komt het vaak voor dat uw dak lekt. De eerste stap die u zult moeten zetten bij waterschade is uitvinden waar het water vandaan komt. Vervolgens zult u contact moeten opnemen met uw verzekering. De meeste waterschade valt onder de inboedel- en/of opstalverzekering. Echter kan het ook zijn dat uw dak beschadigd is geraakt door een storm, en dan valt het onder uw stormverzekering. Deze drie verzekeringen dekken ieder een eigen deel van de waterschades. Het is dus belangrijk om te weten waar de schade vandaan komt.
Voorkomen is beter dan verzekeren
Zeker wanneer er water door uw (platte) dak komt, dan had u dit waarschijnlijk kunnen voorkomen door een expert naar uw dak te laten kijken. Oude platte daken hebben de naam dat ze veel last hebben van water dat blijft staan en dat dus voor lekkages kan zorgen. Nieuwere dakbedekkingen voorkomen dit. Een voorbeeld van een nieuw dakbedekkingsmateriaal is EPDM rubber dat verstevigd is met glasvezel. Dit materiaal is flexibel en oersterk. Sterker nog, Resitrix biedt 50 jaar garantie op dit type dakbedekking.
Uw expert in dakbedekking
Natuurlijk komt het voorgaande als mosterd na de maaltijd. Gelukkig kunt u te allen tijde een beroep doen op uw expert in dakbedekking. Neem vandaag nog contact op met Dakbedekking Enschede, dan kunnen wij er voor zorgen dat u in de toekomst simpelweg een goed dak heeft. Wij garanderen minimaal 10 jaar garantie op al ons werk, en u krijgt dus gegarandeerd 10 jaar geen nieuwe waterschade via uw nieuwe dak. Kies er dus voor om uw dak te laten controleren en eventueel te laten vervangen door Dakbedekking Enschede!

 

Ricky B
Ricky B
2022-02-11
Gebeld en 2 dagen later gerepareerd. Je kan zien dat het vakmensen zijn. Het werk wat ze hebben geleverd is top! Kan het zeker aanraden.
Raymond Silderhuis
Raymond Silderhuis
2021-11-26
Geen woorden maar daden, super gewoon!
Sigrid Beunink
Sigrid Beunink
2021-10-13
Prima werk geleverd en snelle service!
Doménique Gerrits-Verbeek
Doménique Gerrits-Verbeek
2021-09-27
Dakreparatie Enschede ingeschakeld voor het installeren van een ontluchter voor de keuken. De geplaatste ontluchter door een andere partij was niet goed uitgevoerd. Dakreparatie Enschede was snel in te schakelen. Prettig contact, snelle en betaalbare service. Aanrader!!

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer

    Search this website
    Call Now Button