Waterschade


U heeft waterschade, wat moet u nu doen? Waterschade kunt u natuurlijk op veel manieren oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een lek waterbed, of een lekkage in uw leidingen. Maar ook komt het vaak voor dat uw dak lekt. De eerste stap die u zult moeten zetten bij waterschade is uitvinden waar het water vandaan komt. Vervolgens zult u contact moeten opnemen met uw verzekering. De meeste waterschade valt onder de inboedel- en/of opstalverzekering. Echter kan het ook zijn dat uw dak beschadigd is geraakt door een storm, en dan valt het onder uw stormverzekering. Deze drie verzekeringen dekken ieder een eigen deel van de waterschades. Het is dus belangrijk om te weten waar de schade vandaan komt.
Voorkomen is beter dan verzekeren
Zeker wanneer er water door uw (platte) dak komt, dan had u dit waarschijnlijk kunnen voorkomen door een expert naar uw dak te laten kijken. Oude platte daken hebben de naam dat ze veel last hebben van water dat blijft staan en dat dus voor lekkages kan zorgen. Nieuwere dakbedekkingen voorkomen dit. Een voorbeeld van een nieuw dakbedekkingsmateriaal is EPDM rubber dat verstevigd is met glasvezel. Dit materiaal is flexibel en oersterk. Sterker nog, Resitrix biedt 50 jaar garantie op dit type dakbedekking.
Uw expert in dakbedekking
Natuurlijk komt het voorgaande als mosterd na de maaltijd. Gelukkig kunt u te allen tijde een beroep doen op uw expert in dakbedekking. Neem vandaag nog contact op met Dakbedekking Enschede, dan kunnen wij er voor zorgen dat u in de toekomst simpelweg een goed dak heeft. Wij garanderen minimaal 10 jaar garantie op al ons werk, en u krijgt dus gegarandeerd 10 jaar geen nieuwe waterschade via uw nieuwe dak. Kies er dus voor om uw dak te laten controleren en eventueel te laten vervangen door Dakbedekking Enschede!

 

Michelle Wessel
Michelle Wessel
2023-03-12
Snelle service, vriendelijk personeel en direct het probleem opgelost. Heel fijn, bedankt!
Hesam Amin
Hesam Amin
2023-03-11
Vakkundig en eerlijk. Zeker aan te raden.
Amina Khedo
Amina Khedo
2023-01-21
Super goed en snel geholpen. Dit bedrijf is 100% een aanrader. Nogmaals ontzettend bedankt.
Victor Ballast
Victor Ballast
2023-01-07
Gewoon in 1 woord top komen optijd, je betaald zeker niet te verliezen vergelijking met andere bedrijven. Ik kan het zeker weer aan iemand aanbevelen. Bedankt groetjes victor Budgrt Rioolservice Enschede
Rick Meijer
Rick Meijer
2023-01-05
Gisteren gebeld, vandaag langsgekomen voor een kleine reparatie aan het dak. Eerlijke prijs tegenover vakmanschap.
Ruben vogels
Ruben vogels
2022-12-31
Hele fijne service. Op oudjaarsdag lekkage vanaf ons balkon. Na meerdere dakdekkers gebeld te hebben, contact met dakreparatie Enschede. Probleem is dezelfde dag nog opgelost. Professioneel geholpen door Daniel en de eigenaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel blij mee!
rishino theone
rishino theone
2022-12-17
Langs geweest maar nooit een offerte binnen gekregen. Verder werden wij genegeerd door dit bedrijf!
L.S A
L.S A
2022-06-21
Een van de dakpan was eruit gevallen. Dakreparatie Enschede kwam binnen 24 uur langs nadat ik ze had gebeld en ze hebben netjes alles hersteld. Vond zeer fijn dat ze zo snel hebben opgelost. Vooral omdat vandaag ook gaat regenen en ook dat ze in hun drukke schema toch tijd konden maken.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer

    Search this website

    Warning: Undefined array key "cresta_whatsapp_chat_click_button_open" in /home/vhosts/dakdekkersbedrijfenschede.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cresta-whatsapp-chat/cresta-whatsapp-chat.php on line 385
    Call Now Button