Waterschade

U heeft waterschade, wat moet u nu doen? Waterschade kunt u natuurlijk op veel manieren oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een lek waterbed, of een lekkage in uw leidingen. Maar ook komt het vaak voor dat uw dak lekt. De eerste stap die u zult moeten zetten bij waterschade is uitvinden waar het water vandaan komt. Vervolgens zult u contact moeten opnemen met uw verzekering. De meeste waterschade valt onder de inboedel- en/of opstalverzekering. Echter kan het ook zijn dat uw dak beschadigd is geraakt door een storm, en dan valt het onder uw stormverzekering. Deze drie verzekeringen dekken ieder een eigen deel van de waterschades. Het is dus belangrijk om te weten waar de schade vandaan komt.

Voorkomen is beter dan verzekeren.
Zeker wanneer er water door uw (platte) dak komt, dan had u dit waarschijnlijk kunnen voorkomen door een expert naar uw dak te laten kijken. Oude platte daken hebben de naam dat ze veel last hebben van water dat blijft staan en dat dus voor lekkages kan zorgen. Nieuwere dakbedekkingen voorkomen dit. Een voorbeeld van een nieuw dakbedekkingsmateriaal is EPDM rubber dat verstevigd is met glasvezel. Dit materiaal is flexibel en oersterk. Sterker nog, Resitrix biedt 50 jaar garantie op dit type dakbedekking.

Uw expert in dakbedekking.
Natuurlijk komt het voorgaande als mosterd na de maaltijd. Gelukkig kunt u te allen tijde een beroep doen op uw expert in dakbedekking. Neem vandaag nog contact op met Dakbedekking Enschede, dan kunnen wij er voor zorgen dat u in de toekomst simpelweg een goed dak heeft. Wij garanderen minimaal 10 jaar garantie op al ons werk, en u krijgt dus gegarandeerd 10 jaar geen nieuwe waterschade via uw nieuwe dak. Kies er dus voor om uw dak te laten controleren en eventueel te laten vervangen door Dakbedekking Enschede!

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Janny Rison
  Janny Rison
  2024-01-05
  Super snelle reparatie aan mijn dak! Dankjewel voor de goede service!
  Wout Ter Harmsel
  Wout Ter Harmsel
  2024-01-05
  Snelle service en ze denken goed mee!
  M Sc
  M Sc
  2023-12-28
  Snelle service, zelfs tijdens de feestdagen en drukte gedurende de storm van afgelopen dagen. Werken netjes, prima prijzen.
  Charles Kremer
  Charles Kremer
  2023-12-25
  Fantastische service, zelfs op eerste kerstdag langs gekomen en gezorgt dat de lekkage is verholpen. Top!
  Fred van Roest
  Fred van Roest
  2023-12-25
  Goede en vooral snelle service tegen een nette prijs. Absolute aanrader voor als u een dakdekker nodig heeft. Zeker als het om reparaties gaat, zoals bij ons het geval was (op 1e Kerstdag nog wel!).
  Ellen-Joan Wessels
  Ellen-Joan Wessels
  2023-12-25
  Geweldig hoe snel en vakkundig ik geholpen ben op 1e kerstdag bij mijn daklekkage. Dank!
  Niels Ferwerda
  Niels Ferwerda
  2023-12-25
  Ondanks eerste kerstdag, super snel geholpen. Naast het verhelpen van de lekkage, andere plekken ook gerepareerd en advies gegeven. Van de zomer laten we aanvullende reparaties uitvoeren.
  suzanne nijhuis
  suzanne nijhuis
  2023-12-14
  Hele fijne ervaring harde werkers en hele goede service zou het iedereen aanraden hebben als extra service nog Eén elektricien laten komen
  Joyce Wellink
  Joyce Wellink
  2023-12-11
  Op vrijdag gebeld en zaterdag vakkundig geholpen. Goede service zeker toen ik daarna nog weer contact zocht omdat het lekken nog niet was verholpen. Probleem bleek bij de buurman te zijn. Daar ook gerepareerd. Snelle service naar volledige tevredenheid.
  Edwin Kruize
  Edwin Kruize
  2023-10-24
  Na een storm lagen de pannen er voor een derde keer vanaf. Dit bedrijf gevonden en kwamen meteen om de boel te fixen. Meteen een afspraak gemaakt om dat dakdeel goed aan te pakken. Komen afspraken na, beginnen op afgesproken tijd, werken netjes en laten de boel netjes achter, alles tegen een goede prijs.
  Chat openen
  Hallo 👋 Kunnen we je helpen?
  Call Now Button