Renovatie dakpannen

Renovatie dakpannen; waar moet ik aan denken als we het hebben over een complete renovatie?
Er zal een plan van aanpak worden opgesteld om de werkzaamheden zo goed mogelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. als eerst worden uw dakpannen nokpannen en gevel pannen worden geteld om te weten hoeveel material er nodig zou zijn voor de klus. vervolgens wordt er onderzocht of het nodig zal zijn om uw oude tengels en panlatten te verwijderen. In de meeste gevallen als u voor de zelfde dakpan kiest zal dit niet nodig zijn.

Maar wanneer u voor een compleet andere soort dakpan kiest zou de huidige maat van uw panlatten afwijken met uw bestaande dak pan, en zou er dus voor gekozen moeten worden om nieuwe tengels en panlatten te gebruiken.

Eenmaal een besluit genomen zou er samen met u een nieuwe dakpan soort worden uit gekozen mocht dit het geval zijn. Vervolgens zou er een offerte opmaat door ons worden uit gebracht bij een akkoord zullen we gezamenlijk met u de werkzaamheden in plannen. De werkzaamheden worden in de meeste gevallen door drie personen worden uitgevoerd. Een uperman die de meeste werkzaamheden van benden uit zal uit voeren zo kunt u denken aan het bedienen van een ladderlift om dakpannen panlatten en alle overige benodigdheden die nodig zullen zijn op het dak.

Deze persoon dient er ook voor te zorgen dat alles benden veilig en opruimt zal blijven. En de werkplek te beschermen tegen alle risico’s wat het werk met zich mee zal brengen zo kunt u denken aan stil staande geparkeerde autos en het tegen houden van wandelaars rond en om uw woning. Veiligheid staat immers boven aan de lijst.

Veiligheid


Veilig werken.

Twee personen voeren meestal de werkzaamheden boven op het dak uit voor het verwijderen van tengels panlatten en all uw dakpannen. Vervolgens zullen ze nieuwe tengels en panlatten weer aanbrengen deze op de juiste maat en afstand gaan plaatsen zodat er vervolgens probleem loos er nieuwe dakpannen kunnen worden geplaats.

Voor meer informatie of overige vragen neemt u gerust contact op met dak reparatie Enschede.

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Janny Rison
  Janny Rison
  2024-01-05
  Super snelle reparatie aan mijn dak! Dankjewel voor de goede service!
  Wout Ter Harmsel
  Wout Ter Harmsel
  2024-01-05
  Snelle service en ze denken goed mee!
  M Sc
  M Sc
  2023-12-28
  Snelle service, zelfs tijdens de feestdagen en drukte gedurende de storm van afgelopen dagen. Werken netjes, prima prijzen.
  Charles Kremer
  Charles Kremer
  2023-12-25
  Fantastische service, zelfs op eerste kerstdag langs gekomen en gezorgt dat de lekkage is verholpen. Top!
  Fred van Roest
  Fred van Roest
  2023-12-25
  Goede en vooral snelle service tegen een nette prijs. Absolute aanrader voor als u een dakdekker nodig heeft. Zeker als het om reparaties gaat, zoals bij ons het geval was (op 1e Kerstdag nog wel!).
  Ellen-Joan Wessels
  Ellen-Joan Wessels
  2023-12-25
  Geweldig hoe snel en vakkundig ik geholpen ben op 1e kerstdag bij mijn daklekkage. Dank!
  Niels Ferwerda
  Niels Ferwerda
  2023-12-25
  Ondanks eerste kerstdag, super snel geholpen. Naast het verhelpen van de lekkage, andere plekken ook gerepareerd en advies gegeven. Van de zomer laten we aanvullende reparaties uitvoeren.
  suzanne nijhuis
  suzanne nijhuis
  2023-12-14
  Hele fijne ervaring harde werkers en hele goede service zou het iedereen aanraden hebben als extra service nog Eén elektricien laten komen
  Joyce Wellink
  Joyce Wellink
  2023-12-11
  Op vrijdag gebeld en zaterdag vakkundig geholpen. Goede service zeker toen ik daarna nog weer contact zocht omdat het lekken nog niet was verholpen. Probleem bleek bij de buurman te zijn. Daar ook gerepareerd. Snelle service naar volledige tevredenheid.
  Edwin Kruize
  Edwin Kruize
  2023-10-24
  Na een storm lagen de pannen er voor een derde keer vanaf. Dit bedrijf gevonden en kwamen meteen om de boel te fixen. Meteen een afspraak gemaakt om dat dakdeel goed aan te pakken. Komen afspraken na, beginnen op afgesproken tijd, werken netjes en laten de boel netjes achter, alles tegen een goede prijs.
  Chat openen
  Hallo 👋 Kunnen we je helpen?
  Call Now Button