Stormschade
Hoe goed gebouwd ook, het is een jammerlijk feit dat stormschade niet te vermijden valt. In Nederland wil het er qua wind bij tijd en wijle lelijk aan toe gaan. De oorzaak daargelaten is de schade die een storm kan veroorzaken vaak divers. Niet in de minste plaats is het dak zeer gevoelig voor beschadigen veroorzaakt door sterke wind in combinatie met bijvoorbeeld zware hagel of andere ellende.
Vanzelfsprekend is het belangrijk, als er sprake is van stormschade aan uw dak, dat dit zeer snel en vakkundig verholpen wordt. Om verdere schade aan uw woning, zoals door lekkage, te voorkomen verdient dit een stel vakkundige en ervaren handen waar u een beroep op kunt doen.
Een kapot dak, wat nu?
Om de meest voor de hand liggende redenen wilt u uw dak zo snel mogelijk gerepareerd zien. De meest voor de hand liggende vraag is dan, wie belt u? Bij Dakbedekking Enschede kunt u gebruik maken van een 24-uurs service in het geval van spoedlekkages.
Wij beschikken over jarenlange ervaring en alle relevante certificaten, dankzij een goede opleiding. Vakkundigheid wordt bij ons aangevuld met een duurzame manier van ondernemen. We maken gebruik van de allerlaatste technieken en materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.
Maak dus aanspraak op de goedkoopste dakdekker van Enschede, ook als er sprake is van spoedlekkage.
Los van stormschade kunt u bij ons een breed pakket aan diensten afnemen die de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op we staan voor u klaar.

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Janny Rison
  Janny Rison
  2024-01-05
  Super snelle reparatie aan mijn dak! Dankjewel voor de goede service!
  Wout Ter Harmsel
  Wout Ter Harmsel
  2024-01-05
  Snelle service en ze denken goed mee!
  M Sc
  M Sc
  2023-12-28
  Snelle service, zelfs tijdens de feestdagen en drukte gedurende de storm van afgelopen dagen. Werken netjes, prima prijzen.
  Charles Kremer
  Charles Kremer
  2023-12-25
  Fantastische service, zelfs op eerste kerstdag langs gekomen en gezorgt dat de lekkage is verholpen. Top!
  Fred van Roest
  Fred van Roest
  2023-12-25
  Goede en vooral snelle service tegen een nette prijs. Absolute aanrader voor als u een dakdekker nodig heeft. Zeker als het om reparaties gaat, zoals bij ons het geval was (op 1e Kerstdag nog wel!).
  Ellen-Joan Wessels
  Ellen-Joan Wessels
  2023-12-25
  Geweldig hoe snel en vakkundig ik geholpen ben op 1e kerstdag bij mijn daklekkage. Dank!
  Niels Ferwerda
  Niels Ferwerda
  2023-12-25
  Ondanks eerste kerstdag, super snel geholpen. Naast het verhelpen van de lekkage, andere plekken ook gerepareerd en advies gegeven. Van de zomer laten we aanvullende reparaties uitvoeren.
  suzanne nijhuis
  suzanne nijhuis
  2023-12-14
  Hele fijne ervaring harde werkers en hele goede service zou het iedereen aanraden hebben als extra service nog Eén elektricien laten komen
  Joyce Wellink
  Joyce Wellink
  2023-12-11
  Op vrijdag gebeld en zaterdag vakkundig geholpen. Goede service zeker toen ik daarna nog weer contact zocht omdat het lekken nog niet was verholpen. Probleem bleek bij de buurman te zijn. Daar ook gerepareerd. Snelle service naar volledige tevredenheid.
  Edwin Kruize
  Edwin Kruize
  2023-10-24
  Na een storm lagen de pannen er voor een derde keer vanaf. Dit bedrijf gevonden en kwamen meteen om de boel te fixen. Meteen een afspraak gemaakt om dat dakdeel goed aan te pakken. Komen afspraken na, beginnen op afgesproken tijd, werken netjes en laten de boel netjes achter, alles tegen een goede prijs.
  Chat openen
  Hallo 👋 Kunnen we je helpen?
  Call Now Button